Régi bevált krumplis pogácsa, ennek nincs mása! Férjem kívánságára készítettem. Ezt a receptet youtube-n láttam. Nagyon megtetszett, és azóta már többször is elkészítettem.
Régi bevált krumplis pogácsa, ennek nincs mása! Férjem kívánságára készítettem. Ezt a receptet youtube-n láttam. Nagyon megtetszett, és azóta már többször is elkészítettem.
Én este elkészítettem a tésztát, balkonon elvolt, és reggel átdolgoztam, kinyújtottam, kiszúrtam, megkentem tojással, és kelesztés után megsütöttem. A burgonyás pogácsák királynője lett, legalábbis nálunk.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (5)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
másnapra sem keményedik meg ?
Már válaszoltam és nem vettem észre.
A burgonyás pogácsa napokig finom puha marad.
Köszi a pontos és jó receptet. Kb a leírtak szerint jártam el (bár a krumplit hajában főztem, nem hajtogattam, és csak 1 órát pihent - az első tepsi kicsit laposabb is lett) és egy nagyon finom, puha pogácsa lett az eredmény (kb 4 centi átmérőjű szaggatóformával nekem 79 db pogim lett).
Ez a pogácsa nekem pont olyan, amit egy isteni krumplis pogácsától elvárok. :)
Nagyon szívesen, nálunk is nagyon bevált, örültem nagyon én is, amikor ráleltem erre a receptre!
Üdvözlettel,helena