Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás csirkemell Rékától

Kukoricás csirkemell Rékától
Kukoricás csirkemell Rékától
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebédre

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük, majd serpenyőben megpirítjuk a húsok két oldalát.
  2. Miután a húsok megsültek, elkészítjük a tejszínes kukoricát a tetejére. Megpirítjuk a bacont, majd ráöntjük a kukoricát, és végül hozzáadjuk a tejszínt. 3-5 percig összefőzzük.
  3. Utolsó lépésként kevés olajjal megkenjük egy tepsi alját, és elhelyezzük rajta a húsokat. Rátesszük a kukoricás szaftot a húsok tetejére, majd fólia használata nélkül (alul-felül sütés) 180 fokon sütjük a húsokat fél óráig.  Végül sajtot pirítunk a tetejére.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 29 965
elküldve: 3
receptkönyvben: 229
elkészítve: 12/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Rékus

Mióta szakács: 2013.02.18.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes csirke, kukoricás hús, sajtos csirkemell

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

450
csirkemell filé 50 dkg
csemegekukorica 14 dkg
főzőtejszín 200 ml
bacon 7 szelet
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg