Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás, paprikás felvágott-sajtsaláta

Kukoricás, paprikás felvágott-sajtsaláta
Kukoricás, paprikás felvágott-sajtsaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sonkás szalámi helyett elkészíthetjük főtt sonkával vagy virslivel is. A salátát gazdagíthatjuk 1-2 főtt tojással is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkás szalámit, a sajtot, uborkát és paprikát kb. 0,5 cm-es kockákra vágjuk. A kukoricakonzervet szűrőbe borítjuk, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. A majonézt elkeverjük a citromlével és a joghurttal, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a salátára. Az egészet jól összekavarjuk. Ha szükséges, utána ízesítünk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 112
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

felvágottas saláta, kukorica saláta gazdagon

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

343
sajt 150 g
sonkásszalámi 150 g
csemegekukorica 285 g
piros kaliforniai paprika 2 közepes db
csemegeuborka 3 közepes db
majonéz 2 ek
görög joghurt 4 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint