Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás paprikasaláta

Kukoricás paprikasaláta
Kukoricás paprikasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, színes saláta. Köretként sült húsokhoz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kukoricát leszűrjük. A paprikát és a hagymát megtisztítjuk, mossuk, majd a paprikát kockára, és a hagymát gyűrűkre vagjuk.

  2. A kukoricát elkavarjuk a paprikával, hagymával és a petrezselyemmel.

  3. Az öntethez a mustárt elkeverjük az ecettel, sóval, borssal és a cukorral, majd apránként hozzákeverjük az olajat.

  4. Az öntetet a salátára öntjük, jól összekeverjük, és kb. 30 percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 003
elküldve: 3
receptkönyvben: 137
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

paprikás kukoricasaláta, újhagymás kukoricás saláta, kukoricasaláta piros kaliforniai paprikával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Haynal1
Haynal1 Sun, 2016-09-18 11:20

A vasárnapi ebédhez valami más salátát kerestem, mint a megszokottak. Akkor akadtam erre a receptre. Szenzációs, köszönöm szépen!

olivia95
olivia95 Wed, 2016-03-09 11:41

Én 2 evőkanál ecetet tettem bele, egy kicsit így is sokallom benne.
Egyébként finom, én sajtos karajhoz készítettem!

217
csemegekukorica 40 dkg
piros kaliforniai paprika 2 közepes db
újhagyma 5 közepes db
petrezselyem 2 ek
mustár 1 ek
ecet 6 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
olívaolaj 4 ek