Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricasaláta piros paprikával

Kukoricasaláta piros paprikával
Kukoricasaláta piros paprikával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és finom saláta. Köretként grillezett húsok mellé. A salátát ízesíthetjük apróra vágott petrezselyemmel vagy metélőhagymával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kukoricát hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni. A paprikát megmossuk, apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. A joghurtot elkeverjük a mustárral és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük, ráöntjük a salátára, és jól összekeverjük. Pár órát hagyjuk a hűtőben állni, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 576
elküldve: 1
receptkönyvben: 85
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

kukoricás paprikasaláta, joghurtos vegyes saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

160
csemegekukorica 140 g
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
újhagyma 2 közepes db
görög joghurt 100 g
mustár 0.5 tk
citromlé 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint