Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kuszkuszpuding

Kuszkuszpuding
Kuszkuszpuding
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Próbálok változatos uzsonnákat készíteni a fiamnak, most éppen ez lett az itthon levő hozzávalókból.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kuszkuszt leforrázzuk a tejjel, és min. 10 percig állni hagyjuk.
  2. Egy tálban összekeverjük az elkészült kuszkuszt a tojásokkal, juharsziruppal, mazsolával és barackkal vagy más tetszőleges aszalt gyümölccsel, majd egy vajjal kikent jénai tálba öntjük.
  3. A karob port összekeverjük az 1 kanál tejjel, és ezt a puding tetejére öntjük.
  4. Előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 228
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Bolma

Mióta szakács: 2017.01.06.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: felfújtak
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
babakonyha: baba 12-18 hónap
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kuszkuszfelfújt, édes kuszkusz

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

280
kuszkusz 10 dkg
tojás 3 db
mazsola 2 marék
aszalt sárgabarack 5 dkg
tej 2.5 dl
juharszirup 2 ek
karob por 1 ek
vaj 1 tk