Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lágytojás spárgával

Lágytojás spárgával
Lágytojás spárgával
6 perc / előkészület: 5 perc főzés: 1 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept bármely versenyen sikerrel indulhatna a "nem-recept" kategóriában, mégis úgy éreztem, hogy az egyszerűsége ellenére ide kívánkozik a spárga tiszteletére.

hozzávalók / 1 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást forrásban lévő vízbe tesszük, és egy percig főzzük.
  2. Leöntjük róla a forró vizet, és hideget engedünk rá, hogy megakadályozzuk a további fővést.
  3. A spárgát megmossuk, és letörjük a fás(abb) alsó részt.
  4. A tojást "megskalpoljuk" és kevés vajat teszünk bele (én nem szoktam sózni, de aki úgy szereti, azt is lehet).
  5. A spárgát belemártogatjuk és így esszük ki a lágytojást a héjából.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 750
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – 0 vércsoport
mikor: reggeli, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

spárga lágytojással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

189
tojás 1 db
zöldspárga 2 db
vaj 1 ek