A "Black chicken" (fekete csirke) húsa nagyon finom, éppen ezért nem olcsó, így az elkészítését sem akartam egy átlagos recepttel csinálni. Az interneten találtam ezt a receptet, nem csak finom, de nem is lehet abbahagyni az evését.
A "Black chicken" (fekete csirke) húsa nagyon finom, éppen ezért nem olcsó, így az elkészítését sem akartam egy átlagos recepttel csinálni. Az interneten találtam ezt a receptet, nem csak finom, de nem is lehet abbahagyni az evését.
Hagymás krumplival vagy burgonyapürével szoktam tálalni.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Judit!
Igazán fantasztikus volt ez a második fogás , már régóta foglalkoztatott, de ma nekivágtam, és őt készítettem el.
Nagy sikerem lett vele, finom volt, - még annyira, hogy dupla adagot vettem, így holnapra is maradt, nem kell majd, csak melegítenem, a gyerkőcökkel játszhatok, dumálhatok,...nem veszi el az időt a főzés:-))
Meg nincs is nagy hajlandóságom ebben a nagy melegben ott állni mindig a tűzhely előtt, de ez a fogás megoldotta ebbéli gondomat is:-)) (gondolom, más is van ezzel mostanság így:-)) )
A finom receptötletedet, receptedet, még egyszer köszi:-))
Szép, meleg, nyarat kívánok, ha lehet, pihenéssel is:-))
Éva-Anyóca
Ma sütöttem meg ebédre ezt a husit és joggal mondhatom, hogy isteni finom! Egyszerű és gyorsan elkészül! Köszönjük!