Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laktató tonhalsaláta

Laktató tonhalsaláta
Laktató tonhalsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérrel vagy pirítóssal egy laktató saláta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat leszűrjük, villával darabokra tépkedjük. A hagymát vékony gyűrűkre, a paradicsomokat és az olajbogyókat kettévágjuk. A tojásokat meghámozzuk, durvára vágjuk. A jégsalátát falatnyi darabokra tépkedjük.
  2. A jégsalátát elosztjuk 2 tányér aljára, rászórjuk a paradicsomot és az olajbogyót. Elosztjuk rajta a tonhalat, majd a hagymát, és megszórjuk a tojással.
  3. A dresszinghez a citromlevet elkeverjük az olajjal. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük.
  4. A dresszinget a salátára locsoljuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 62
össznézettség: 61 527
elküldve: 5
receptkönyvben: 243
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tonhalas saláta, olajbogyós tonhalsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

454
tonhalkonzerv 185 g
koktélparadicsom 12 db
lila hagyma 1 közepes db
olajbogyó 50 g
főtt tojás 2 db
jégsaláta 100 g
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olasz fűszerkeverék 0 ízlés szerint