Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laktózmentes muffin Angeltől

Laktózmentes muffin Angeltől
Laktózmentes muffin Angeltől
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami gyors, de könnyű finomságra vágytam. Frissen hihetetlenül könnyű, kívül ropogós, belül könnyű tészta. Másnapra már veszít az élvezeti értékéből. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sütésálló lekvárral is lehet tölteni!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat kikeverjük a cukorral. Majd jöhet hozzá a szobahőmérsékletű vaj, a tej, és a lisztes sütőpor. Könnyű, habos állagú masszát kell kapnunk, ami kicsit sűrűbb, mint a megszokott muffin-tészta.
  2. A muffinformákba tegyünk kapszlikat, és töltsük meg őket a forma 3/4-éig.
  3. Előmelegített sütőben sütjük, amíg szépen meg nem pirul a tetejük.
  4. Lekvárral tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 050
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angel

Mióta szakács: 2010.02.19.
13 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

légies muffin, laktózmentes muffin, muffin tejmentesen, könnyű tésztájú muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

769
finomliszt 30 dkg
cukor 15 dkg
vaj 15 dkg
tej 1.5 dl
sütőpor 1 csomag
tojás 1 db
sárgabaracklekvár 3 ek