Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laskagombás-krumplis tojásos lecsó

Laskagombás-krumplis tojásos lecsó
Laskagombás-krumplis tojásos lecsó
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől kaptam, sosem szerettem a tojásos lecsót egészen addig,amíg így elkészítve meg nem kóstoltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát felkockázzuk, és az olajban megsütjük.
  2. A hagymát, paprikát, paradicsomot és a fokhagymát felszeleteljük, hozzáadjuk a szalonnához, és tovább pirítjuk együtt. Nem kell megvárni, amíg teljesen megpuhulnak a zöldségek.
  3. Sózzuk, borsózzuk, és megszórjuk pirospaprikával.
  4. Hozzáadjuk a feldarabolt laskagombát. A burgonyát félbevágjuk, és hajszál vékonyra felszeleteljük. A gomba ez idő alatt levet eresztett, ekkor rakjuk hozzá a burgonyát. Mialatt a lé elpárolog, a krumpli is meg fog főni.
  5. A tojásokat felverjük, és a lecsóhoz keverjük. Néhányszor megforgatjuk, és levesszük a tűzről. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 581
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

szamanta91

Mióta szakács: 2013.02.05.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

659
füstölt szalonna 20 dkg
vöröshagyma 4 közepes db
tv paprika 4 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
paradicsom 4 közepes db
laskagomba 50 dkg
burgonya 20 dkg
tojás 10 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
napraforgó olaj 1 ek