Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laskapaprikás

Laskapaprikás
Laskapaprikás
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamis pacalpörkölt. Egyszerűen finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felhevített kókuszolajon megpirítjuk a csíkokra vágott laskagombát. Hozzáadjuk a felkockázott fehér- vagy vöröshagymát, sózzuk.
  2. Amikor a hagyma is megdinsztelődött, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, megszórjuk a füstölt paprikával, picit pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompasztát, és felöntjük vörösborral. 30-40 percig főzzük, míg megpuhul.
  3. A krumplit felkockázzuk, sós vízben megfőzzük.
  4. Tálaláskor a gombapörit a krumplira szedjük, apróra vágott petrezselyemlevéllel, növényi tejföllel, csípős paprikával kínálhatjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 759
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
31 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombapaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

348
kókuszolaj 2 ek
laskagomba 1 kg
fehér hagyma 1 kis db
fokhagyma 2 gerezd
paradicsomszósz 1 ek
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
vörösbor 2 dl
burgonya 1 kg
petrezselyem 0.5 csokor
szójatejföl 5 ek
0 ízlés szerint