Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lassan sült bárány

Lassan sült bárány
Lassan sült bárány
385 perc / előkészület: 5 perc sütés: 380 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha az egészben sült húst tökéletesen akarod elkészíteni, akkor ezzel a technikával készítsd.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először elkészítjük a pácot: ehhez az olajat összekeverjük a finomra vágott rozmaringgal, a reszelt citrom héjával és a reszelt fokhagymával.
  2. A húst jó alaposan besózzuk és borsozzuk, majd bedörzsöljük a páccal.
  3. 225 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre, majd levesszük 120 fokra és további 6 órán át sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 23 401
elküldve: 6
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: húsvét
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1403
napraforgó olaj 3 ek
rozmaring 5 szál
fokhagyma 3 gerezd
citromhéj 1 citromból nyert
bárányhús 2 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint