Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazac grapefruitos édesköménnyel

Lazac grapefruitos édesköménnyel
Lazac grapefruitos édesköménnyel
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyors vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, félretesszük.

  2. Az édesköményt horizontálisan kettévágjuk, és hagymához hasonlatos módon vékony csíkokra metéljük (először nem akartam, de végül csak kivágtam a torzsáját V-alakban, de ez szépen adja magát, amikor ott hever előttem a kettémetszett kömény).

  3. A pórét felkarikázzuk.

  4. A kettőt együtt kevés olajon átsütjük. Amikor késznek ítéljük, hozzáadjuk a grapefruit-darabokat (hártya nélkül!), és összekeverjük.

  5. Ezután ugyanabban a serpenyőben mintegy 5 perc alatt megsütjük lazacokat: a bőrös felükön kezdjük, 3 perc, aztán megfordítjuk, és még 2.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 037
elküldve: 1
receptkönyvben: 106
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

eztettem

Mióta szakács: 2012.09.01.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

édesköményes lazac, lazacfilé grapefruittal, sült lazac édeskömény körítéssel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

286
lazac 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
édeskömény 1 db
grépfrút 1 db
póréhagyma 1 db