Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazac medvehagymás kukoricasapkában

Lazac medvehagymás kukoricasapkában
Lazac medvehagymás kukoricasapkában
27 perc / előkészület: 15 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom nagyon szereti a halat. Mivel medvehagymaszezon van, gondoltam, meglepem valamivel, ami sütőben is gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

Medvehagymás kukoricasapka

Lazac

ajánlat

Rizzsel vagy burgonyakörettel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

Medvehagymás kukoricasapka

  1. A kukoricát lecsöpögtetjük, majd kézi mixerrel püré állagúra keverjük.
  2. A medvehagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
  3. Összekeverjük a krémsajttal, a parmezánnal, az apróra morzsolt toast kenyérrel és a kukoricával. Ízlés szerint borsozzuk meg.

Lazac

  1. A lazacot megmossuk, papírtörlővel letörölgetjük, sózzuk, borsozzuk, majd az olívaolajban mindkét oldalát 3-3 percig sütjük.
  2. Ezután a lazacszeleteket belehelyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe. Ráhalmozzuk a medvehagymás kukoricamasszát, és előmelegített sütőben (200 °C-on, légkeverés mellett 180°C-on) 12 percig sütjük.
  3. Rizzsel vagy burgonyakörettel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 416
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bernetti

Mióta szakács: 2017.05.07.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kukoricás lazac, medvehagymás lazac

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

404
csemegekukorica 15 dkg
medvehagyma 4 dkg
krémsajt 15 dkg
parmezán sajt 25 g
toast kenyér 2 szelet
lazac 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
hal fűszerkeverék 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek