Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazac panírban kaporszósszal és salátával

Lazac panírban kaporszósszal és salátával
Lazac panírban kaporszósszal és salátával
50 perc / előkészület: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még hogy nem való a lazacot rántani? Én is így gondoltam a mai napig. Aki nem hiszi, járjon utána.:) 

hozzávalók / 4 adag

A szószhoz

A salátához

A halhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

A szószhoz

  1. A kaprot és a hagymát apróra vágjuk, kis salátás tálba tesszük, hozzákeverjük a joghurtot, sózzuk, borsozzuk.

A salátához

  1. A paradicsomokat bevagdossuk kissé, 1 percre forró vízbe tesszük, lehűtjük és lehúzzuk a bőrét. Kettévágjuk, kimagozzuk, egy centis kockákra vágjuk. Az uborkát megpucoljuk, kettévágjuk és kiszedjük a közepét. A feleket elszeleteljük. A hagymát, mustárt, ecetet, olajat összekeverjük, ráöntjük a zöldségre, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
  2. Az uborkát megpucoljuk, kettévágjuk és kiszedjük a közepét. A feleket elszeleteljük.
  3. A hagymát, mustárt, ecetet, olajat összekeverjük, ráöntjük a zöldségre, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.

A halhoz

  1. A halat jól bekenjük a citromlével, sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk.
  2. Egy vagy két serpenyőben felmelegítjük az olajat és a vajat, és kisütjük benne a halszeleteket. Mindkét oldalát 5-5 percig közepes lángon.
  3. A salátával és a kaporszósszal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 320
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott lazac kaporszósszal és salátával, lazacfilé rántva, rántott hal salátával és kapros mártással

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

845
kapor 1 csokor
salottahagyma 1 közepes db
görög joghurt 300 ml
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
paradicsom 3 közepes db
kígyóuborka 1 közepes db
salottahagyma 1 közepes db
dijoni mustár 1 teáskanál
fehérborecet 2 ek
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lazac 800 g
zsemlemorzsa 150 g
citromlé 1 citromból nyert
finomliszt 3 csapott ek
tojás 2 db
napraforgó olaj 8 ek
vaj 2 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint