Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazac zsemlemorzsa bundában

Lazac zsemlemorzsa bundában
Lazac zsemlemorzsa bundában
17 perc / előkészület: 5 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A "Horváth Rozis" könyvemben találtam, gondoltam megér egy próbát! Azóta rendszeres fogás nálunk.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Röszti és kaporszósz kíséri.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazacfiléket megmossuk, szárazra töröljük.  Majd sózzuk, borsozzuk (esetleg kis kaprot szórunk rá).
  2. A vajat felolvasztjuk, belemártjuk a lazacszeleteket, majd megforgatjuk zsemlemorzsában.
  3. Kevés vajon vagy roston oldalanként 5-6 perc alatt megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 735
elküldve: 1
receptkönyvben: 70
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Dlizzy

Mióta szakács: 2010.04.05.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zsemlemorzsás lazac, vajban sült zsemlemorzsás lazac

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

770
vadlazac 30 dkg
vaj 10 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint