Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacfilé diós kéreg alatt

Lazacfilé diós kéreg alatt
Lazacfilé diós kéreg alatt
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, mint minden hal sütése, előre elkészíthető, csak be kell tenni a sütőbe, és 15 percen belül kész az ünnepi ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A diót késsel apróra vágjuk. A kenyeret elmorzsoljuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. A kaprot apróra vágjuk. A diót elkeverjük a kenyérmorzsával, kaporral, citromhéjjal és az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. A halat megmossuk, szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk. A felső felét a mustárral bekenjük, elosztjuk rá a diós masszát, rányomkodjuk. Fóliával lefedjük, és körülbelül 2 órára a hűtőbe tesszük.
  3. A halat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és körülbelül 15 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 661
elküldve: 9
receptkönyvben: 133
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lazac diós morzsával, diós-mustáros lazac

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

459
dió 60 g
toast kenyér 0.5 szelet
kapor 0.5 csokor
citromhéj 0.5 citromból nyert
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lazac 300 g
dijoni mustár 1 ek