Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos avokádókrém görög joghurttal

Lazacos avokádókrém görög joghurttal
Lazacos avokádókrém görög joghurttal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krémhez keverhetünk 1 apró kockákra vágott almát is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazacot vékony csíkokra, a kaprot apróra vágjuk. A lazacot és a kaprot elkeverjük a joghurttal.
  2. Az avokádót félbevágjuk, a magot eltávolítjuk, a húsát egy kiskanállal kiszedjük, apró kockákra vágjuk, elkavarjuk a citromlével, és a lazacos joghurthoz keverjük.
  3. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 817
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

avokádókrém lazaccal, lazaccal gazdagított avokádókrém, lazacos avokádókrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

130
lazac 100 g
kapor 1 csokor
görög joghurt 4 ek
avokádó 1 közepes db
citromlé 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint