Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos-gorgonzolás fusilli

Lazacos-gorgonzolás fusilli
Lazacos-gorgonzolás fusilli
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik nagy kedvencünk, nagyon könnyen elkészínthető, és a férfiak imádják.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben al dente megfőzzük.
  2. Az apróra vágott hagymát kis olajon üvegesre dinszteljük, majd a tejszínnel felöntjük, és 2-3 percig főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. A gorgonzolát kockákra vágjuk, és a hagymás tejszínben folytonos kavargatás mellett megolvasztjuk.
  4. A lazacot csíkokra vágjuk, és a gorgonzolás mártásban 2-3 percig főzzük. 
  5. Fusillival és metélőhagymával megszórva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 584
elküldve: 2
receptkönyvben: 101
elkészítve: 11/12
Facebookon megjelent: -

szakács

blanche23

Mióta szakács: 2011.05.06.
5 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lazacos tészta gorgonzolával, sajtos tészta füstölt lazaccal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csato
csato Mon, 2011-05-30 22:25

Szia!

Na ez embertelen jó lehet!Naná,hogy mentve!!!!!Köszi
üdv Csató

705
fusilli tészta 300 g
főzőtejszín 200 g
gorgonzola 150 g
füstölt lazac 150 g
vöröshagyma 1 közepes fej
snidling 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint