Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos palacsinta

Lazacos palacsinta
Lazacos palacsinta
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy skandináv szakácskönyvben találtam és nagyon ízlett. Picit módosítottam az eredeti recepten, mert apróra vágott főtt tojás is van a töltelékben, valamint reszelt sajt a palacsinták tetején, de nekem az nem passzolt a lazachoz, ezért kihagytam őket. A besamel pedig csak tejszínből készül, de úgy túl tömény volt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Paradicsomsalátával nagyon finom!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon megpirítjuk a lilahagymát.
  2. Megszórjuk a liszttel, és felöntjük a tejjel és tejszínnel. Állandóan kavargatva besűritjük.
  3. Enyhén sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a csíkokra vágott lazacot és a kaprot.
  4. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a 8 db sós palacsintat, és kivajazott tűzálló tálba fektetjük őket. Előmelegített sütőben átforrósítjuk.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 887
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Boribon

Mióta szakács: 2010.11.06.
21 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: skandináv
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lazacos palacsinta, palacsinta lazacos töltelékkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

294
lazac 25 dkg
tej 2 dl
habtejszín 2 dl
finomliszt 1 evőkanál
lila hagyma 10 g
vaj 1 ek
kapor 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint