Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacos szendvics Monique konyhájából

Lazacos szendvics Monique konyhájából
Lazacos szendvics Monique konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A konzerv hal - ha van rá mód - ne olajos legyen, hanem csak szós vízben pácolt, így még diétásabb lesz a szendvics. Teljes kiőrlésű vagy magvas kenyérrel is isteni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpirítjuk a kenyereket. 
  2. A pesto szószba belecsepegtetünk pár csepp chiliszószt, összekeverjük, és ezzel megkenjük a kenyereket.
  3. A halat kicsit összetörjük, és a kenyérre halmozzuk, megsózzuk, egy kis citromot facsarunk rá.
  4. A zöldeket rátesszük a tetejére.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 121
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szendvics
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

pestós szendvics, halas szendvics, diétás szendvics, könnyű étel, gyors, csípős szendó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

275
kenyér 2 szelet
lazac 150 g
lila hagyma 0.25 db
pesto 4 teáskanál
koktélparadicsom 2 db
salátakeverék 5 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
chiliszósz 1 ek