Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacropogós

Lazacropogós
Lazacropogós
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Így lehet ropogósra sütni a lazac bőrét, ezzel a módszerrel.

hozzávalók / 2 adag

Lazachoz

Körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lazacfiléket tisztítás után a bőrös oldalukkal lefelé egy sóval telt tálba, sóágyra helyezzük 2 órára érni. Erre azért van szükség, mert így a sütésnél finom, ropogós lesz a lazac bőre.
  2. A vajat felhevítjük, majd a sótól szárazra törölt halszeleteket belerakjuk, borsozzuk, és a bőrükkel lefelé elkezdjük a sütést. Szép, piros ropogósra sütjük, majd ezután fordítjuk át a másik felére, amit szintén megborsozunk, és 10 perc alatt készre sütjük. (Az oldalukra is fordítsuk sütés közben egy húscsipesz segítségével.
  3. Melegen tálaljuk párolt rizzsel és párolt zöldségekkel. (Én brokkolival kínáltam.)
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 339
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
311 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ropogósra sült lazac, lazacfilé sütve, sült lazac körettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1260
vadlazac 30 dkg
10 dkg
teavaj 2 ek
fekete bors 1 késhegynyi
rizs 50 dkg
brokkoli 1 közepes db