Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó 6. - édeskés

Lecsó 6. - édeskés
Lecsó 6. - édeskés
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért teszek bele egy kis cukrot, mert a gyerkőceim így szívesebben ették meg kicsi korukba.
Aki szereti a csípőset,  tehet még bele őrölt csípős paprikát is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Javaslat:
Tojással is lehet gazdagítani.
Tarhonyát, főtt krumplit, rizst adhatunk hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

 

  1. A hagymát megpároljuk az olajon, beletesszük a pirospaprikát.
  2. A felkarikázott paprikát rádobjuk, megpároljuk.
  3. A paradicsomot hozzáadjuk, együtt pároljuk tovább. Teszünk bele egy pici cukrot.
  4. Ha mindkettő megpuhult hozzáadjuk a karikára vágott virsli, kolbászt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • elkészítettem: 45 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 216
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

pötyi64

Mióta szakács: 2010.07.08.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó cukorral, lecsó virslivel és kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

476
paradicsom 1 kg
fűszerpaprika 2 kk
vöröshagyma 2 közepes fej
paprika 1 kg
lángolt kolbász 20 dkg
virsli 140 g
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet