Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó ahogy Odzsi készíti

Lecsó ahogy Odzsi készíti
Lecsó ahogy Odzsi készíti
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi nyári étel. Friss kenyérrel a legjobb. Aki szereti, süthet hozzá kolozsvári szalonnát, és abból a zsírból tegyen a lecsó alá.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a paradicsomot, kicsumázzuk a paprikát, letisztítjuk a hagymát. A paradicsomot vágjuk apróra, és még törjük is kissé össze. A paprikát és hagymát szeleteljük hosszúkásra.
  2. Az olajon kezdjük el dinsztelni a hagymát, pár perc múlva adjuk hozzá a paprikát. Kevergessük, hogy egyenletesen puhuljon. Ne lágyuljon meg! Húzzuk le a tűzről, keverjük bele a pirospaprikát, és öntsük rá a paradicsomot, sózzuk meg.
  3. Sűrűn kevergetve, nagyobb lángon főzzük. Ne fedjük le! Kóstolással ellenőrizzük, hogy megfőtt-e. Ne főzzük túl, mert akkor a paprika héja leválik, és az nem guszta.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 716
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Odzsi

Mióta szakács: 2013.10.27.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

nyári lecsó, húsmentes lecsó, csípős lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

258
tv paprika 1 kg
hegyes erős paprika 3 db
paradicsom 80 dkg
vöröshagyma 3 nagy db
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
napraforgó olaj 1 dl