Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó Salamon Csillától

Lecsó Salamon Csillától
Lecsó Salamon Csillától
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a lecsót minden formában. Ez egy kicsit feltuningolt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és az olajon kicsit megfonnyasztjuk.
  2. Rátesszük a karikára vágott kolbászt, gomba szeleteket, és pár percig sütjük.
  3. Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát, kicsivel később a paradicsomot (én meg szoktam pucolni, hogy ne legyen benn a kész ételben a héja).
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belepréseljük a fokhagymát, aláöntjük a vizet, és készre sütjük.
  5. Mielőtt levennénk a tűzről, előtte 1-2 perce hozzáadjuk a tejfölt.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 611
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Fenséges lecsó, tejfölös lecsó, gombás lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

628
paprika 80 dkg
paradicsom 5 közepes db
vöröshagyma 3 közepes db
gombakonzerv 1 db
kolbász 30 dkg
0 ízlés szerint
fokhagyma 5 gerezd
napraforgó olaj 5 ek
tejföl 2 dl
víz 1.5 dl