Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó szalonnával

Lecsó szalonnával
Lecsó szalonnával
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi a legjobban úgy szeretjük, ha a főzés vége előtt, felvert tojást is keverünk a lecsóba.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát bevagdossuk, és megsütjük. Egy tányérra félretesszük.
  2. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a felszeletelt hagymát, rátesszük a szeletekre vágott paprikát, majd ha kissé összeesett, rátesszük a cikkekre vágott paradicsomot.
  3. Fedő alatt puhára főzzük.
  4. Ízlés szerint sózzuk (óvatosan, mert a szalonna is sós), és a sült szalonnával tálaljuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 533
elküldve: 2
receptkönyvben: 15
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó tojás nélkül, szalonnás lecsó

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Fri, 2017-05-26 21:42

Volt ugyan itthon kolbász és tojás, de szalonnával tűnt a legjobbak,
és szerintem így is lett

395
füstölt szalonna 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
tv paprika 8 közepes db
paradicsom 4 közepes db
0 ízlés szerint