Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó tojással és csípős kolbásszal

Lecsó tojással és csípős kolbásszal
Lecsó tojással és csípős kolbásszal
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A lecsót imádom, akár napokig tudnám enni. Persze variálom. Ez a változat tegnap készült vacsorára.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat és a paradicsomokat daraboljuk, a szalonnát kockára vágjuk, a kolbászt szeleteljük, a paprikákat karikára vágjuk.
  2. Olajon megsütjük a szalonnát, majd rátesszük a hagymát, megdinszteljük. Majd jönnek a paprikák, végül a paradicsom.
  3. Amikor már csaknem megfőtt, belekavarjuk a tojást és a kolbászt is.
  4. Tálalunk. Merünk a tányérra a lecsóból, teszünk rá egy chilipaprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 943
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos lecsó, lecsó csípős parasztkolbásszal, csípős lecsó kolbásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

652
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
lecsópaprika 20 dkg
hegyes erős paprika 1 db
chili 2 db
paradicsom 4 nagy db
füstölt szalonna 3 dkg
csípős kolbász 15 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek