Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós csirkemáj Nikóka konyhájából

Lecsós csirkemáj Nikóka konyhájából
Lecsós csirkemáj Nikóka konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az én kedvenc ételem!!!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nokedlival is lehet tálalni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd az olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felvágott paradicsomokat, majd az összevágott paprikát.
  3. Rátesszük a fűszereket és a pici cukrot, megsózzuk.
  4. Főzzük 15 percig, majd rátesszük a megtisztított és csíkokra vágott májat, és készre főzzük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 807
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
170 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsós máj, hagymás máj paradicsommal és paprikával, csirkemáj lecsósan készítve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

272
csirkemáj 50 dkg
paprika 1 db
paradicsom 2 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
ételízesítő 1 teáskanál
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 kávéskanál
napraforgó olaj 0.5 dl
cukor 1 csipet