Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós laskagomba

Lecsós laskagomba
Lecsós laskagomba
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Reggelire ajánlom, hogy egy kicsit eltérjen a megszokott tojás, felvágott, lekvár vonaltól.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ebédnek is alkalmas, esetleg csirkemellkockákkal kiegészítve, rizs- vagy krokettkörettel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A laskák kalapját levágjuk, megtisztítjuk. Kisebb darabokra vághatjuk, de én egyben szoktam hagyni. A hagymát, paradicsomot és a paprikát karikára vágjuk.
  2. Egy serpenyőbe ízlés szerinti zsiradékot teszünk, majd a gombát a zöldségekkel együtt a serpenyőbe tesszük, a fokhagymát reszelve vagy átnyomva hozzáadjuk.
  3. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd lefedve, közepes lángon pároljuk, amíg a zöldségek és a gombák összeesnek.
  4. A fedőt levesszük, és néhány percig, amíg a leve elforr és kissé besűrűsödik, a tűzön hagyjuk.
  5. Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 246
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sajtos papsajt

Mióta szakács: 2017.09.28.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás lecsó

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

131
napraforgó olaj 1 ek
laskagomba 30 dkg
tv paprika 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint