Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós pangasiuspaprikás

Lecsós pangasiuspaprikás
Lecsós pangasiuspaprikás
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pangasius sajnos nem egy ízes halfajta, így valamilyen úton ízesíteni ajánlatos. A fishstock-ot ázsiai boltok árulják, de gondolom, hogy a Mo.-on kapható halászlékocka is megteszi. Tésztával tálaltam, ami nagyon illett hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat kb. 3-4 cm-es darabokra vágjuk, és 1 ek fishstock porral elkeverjük. Állni hagyjuk kb. 1/2 órát.
  2. A hagymát, a paprikákat és a paradicsomot összevágjuk, és az olajon megsütjük.
  3. Belekeverjük az 1 ek fishstock port és a pirospaprikákat.
  4. Ráöntünk 1 bögre vizet, és még főzzük kb. 10 percig. 
  5. Beledobjuk a halat, megvárjuk, amíg felforr, és attól kezdve kb. 10 perc alatt a hal puha lesz.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 440
elküldve: 3
receptkönyvben: 60
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pussycat

Mióta szakács: 2012.10.30.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

halpaprikás, halpörkölt, paprikás pangasius

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

411
pangasius 1 kg
napraforgó olaj 3 ek
vöröshagyma 2 nagy fej
chili 2 db
zöldpaprika 1 db
paprika 1 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
paradicsom 2 közepes db
hal alaplé 30 ml
fűszerpaprika 1 ek
füstölt pirospaprika 1 teáskanál