Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós sertéskaraj

Lecsós sertéskaraj
Lecsós sertéskaraj
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron a lecsó az igazán nagy sztár, és ha hozzá még húst is sütünk, az maga a csoda. Ez a sült sertéskaraj lecsósan, nagyon finom. Próbáljátok ki Ti is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket sózzuk-borsozzuk, majd körbesütjük őket, és félretesszük kicsit.
  2. Míg a hús sül a zöldségeket felaprítjuk, majd a serpenyőben, amiben sült a hús, megpirítjuk a hagymát. Lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk fűszerpaprikával, majd felöntjük vízzel és elkeverjük.
  3. Ekkor jöhet rá a paprika és a paradicsom, amit addig főzünk együtt, míg elkezd besűrűsödni a lecsó. Közben sózzuk, borsozzuk, és visszarakjuk a szelet húsokat.
  4. Felöntjük az egészet kevés vízzel, és lefedve puhára főzzük a húst. Akkor van kész az egész, ha a hús megpuhult, a lecsó pedig besűrűsödött.
  5. Rizzsel tálaljuk, és azonnal fogyaszthatjuk!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 20
össznézettség: 10 910
elküldve: 1
receptkönyvben: 90
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: 1

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
sertés rövidkaraj 40 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
paprika 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
fűszerpaprika 1 ek
víz 3 dl
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek