Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Legfinomabb grillpác

Legfinomabb grillpác
Legfinomabb grillpác
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük ezt a grillpácot. Mindig ezzel a recepttel csináljuk a steak marhahúst vagy disznót vagy bárányhúst. Mivelhogy mindenkinek ízlett, akik eddig megkóstolták, gondoltam, megosztom itt is. Nem tartozik a legolcsóbb receptek közé, de ha vendég jön, akkor megéri bezsebelni a dicséretet :)

Jó étvágyat kívánok mindenkinek hozzá!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ez 6-8 db ujjnyi vastagra szeletelt húshoz elég. Minden összetevőt egy tálban összekeverünk.
  2. A felszeletelt húst zárható tasakba tesszük, beleontjuk a marinádot, és a zacskó lezárása után még "átgyúrjuk", hogy mindenhova jusson a marinádból.
  3. Legjobb egy estét a hűtőben hagyni, de minimum 1,5-2 órával a sütés előtt hűtőbe tenni.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sunshine

Mióta szakács: 2012.06.07.
4 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Grillpác, marinád

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

316
olívaolaj 1.5 dl
szójaszósz 80 ml
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 4 gerezd
worcestershire-szósz 60 ml
bazsalikom 3 ek
fokhagymapor 1.5 ek
petrezselyem 1.5 ek
oregánó 1 ek
fehér bors 1 teáskanál
1 kávéskanál