Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lencsekrémleves sültekkel

Lencsekrémleves sültekkel
Lencsekrémleves sültekkel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szilveszteri maradékból készítettem először, de frissen készítve is finom lesz.

hozzávalók / 4 adag

Leves

Sültek

ajánlat

A szilveszterről maradt lencsefőzelék és sült húsok remek feldolgozása...

Szólj hozzá!

elkészítés

Leves

  1. A lencsét feltesszük főzni a fűszerekkel a hagymával, fokhagymával és a burgonyával.
  2. Ha mind megfőtt, leturmixoljuk.
  3. Tejszínnel dúsítjuk, és mustárral ízesítjük.

Sültek

  1. A bőrös malackarajt vékony kis szeletekre vágjuk, és sózzuk, a kolbászt karikára vágjuk.
  2. Serpenyőben kisütjük a sülteket.
  3. A kész levesbe rakjuk a sülteket, és kész is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 800
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
kategória: levesek
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: szilveszter, újév

receptkategóriák

egyéb elnevezések

lencseleves szilveszteri sülttel, lencseleves, lencsekrémleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

467
lencse 30 dkg
burgonya 10 dkg
babérlevél 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
mustár 1 teáskanál
főzőtejszín 1 dl
nádcukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
víz 8 dl
sertés rövidkaraj 20 dkg
1 dkg
bors 0 ízlés szerint
parasztkolbász 5 dkg