Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lengyel kapros öntet

Lengyel kapros öntet
Lengyel kapros öntet
8 perc / előkészület: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy lengyelországi nyaralás során találtam erre a finom öntetre. A hotelben mindig ott volt a svédasztalon. Hazautazásunk napjára sikerült megszereznem a receptet a kedves pincérfiútól. :) Azóta készítem salátákhoz, húsokhoz, gyroshoz.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a joghurtot, mustárt és majonézt.
  2. Beleszórjuk a kaprot és jól elkeverjük.
  3. Ízlés szerint cukorral, sóval ízesítjük.


 

  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 13 687
elküldve: 1
receptkönyvben: 238
elkészítve: 4/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Az ördög szakácsnője

Mióta szakács: 2012.04.01.
36 recept

receptjellemzők

költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
konyha: lengyel
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

joghurtos kapros öntet, kaporszósz, joghurt öntet kaprosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

59
joghurt 450 g
majonéz 2 teáskanál
mustár 1 tk
kapor 2 tk
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál