Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lengyel krumplisaláta virslivel

Lengyel krumplisaláta virslivel
Lengyel krumplisaláta virslivel
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha krumpliról van szó, akkor minden mennyiségben, és virslivel még isteni is együtt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, és héjában megfőzzük. Ha kihűlt, meghámozzuk, és felvágjuk kockákra.
  2. Aztán összekeverjük a majonézzel.
  3. A tetejére őrölt borsot szórunk. Egy pár órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 525
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

ankuska

Mióta szakács: 2012.03.16.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes burgonyasaláta, virslis krumplisaláta, saláta héjában főtt burgonyával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vandre74
Vandre / vandre74 Sat, 2012-07-07 16:36

ha házi majonézzel csináljuk és szeletelt lila hagymával akkor mégfinomabb:)

310
burgonya 12 közepes db
majonéz 8 ek
cukor 2 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint