Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lenmagpelyhes bundában sült sertésszelet

Lenmagpelyhes bundában sült sertésszelet
Lenmagpelyhes bundában sült sertésszelet
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tojás- és lisztmentesen is lehet finomat enni:-) Általában a húsokat mindig ebben a lenmagpelyhes bundában sütöm.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Finom ropogósra sül és gyorsan el is készül.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vékonyra szeleteljük a húst, kb. 5-6 mm vastagra. Megszórjuk kicsit fűszersóval, majd jól meghempergetjük a lenmagpehelyben.
  2. Közben a kókuszolajat felmelegítjük kb. 170 fokra, és pirosra sütjük benne a húsokat.
  3. Párolt brokkolival és friss salátával tálalhatjuk.
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 155
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

egészséges reform rántott hús, kókuszolajban sült hús, lenmagpelyhes rántott hús, tojásmentes és lisztmentes rántott hús

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

688
lenmagpehely 100 g
sertéshús 300 g
fűszersó 0 ízlés szerint
kókuszolaj 4 ek