Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Leöntött krumpli

Leöntött krumpli
Leöntött krumpli
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem is emlékszem, honnan van a recept, nagyon egyszerű, mégis kedveljük. Már nagyon sokszor elkészítettem, én tálaláskor mindig megfordítom, így a tészta van alul és mutatósabb.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat vékonyabb karikákra vágjuk és megfőzzük.
  2. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét habbá verjük, a sárgájához keverjük a lisztet, sót, borsot, olajat, 1 dl vizet, és jól kikeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a habot.
  3. A krumplit leszűrjük, olajjal kikent tepsibe öntjük, leöntjük a tojásos masszával, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 083
elküldve: 0
receptkönyvben: 94
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tojással rakott krumpli, sütőben sült tojásos burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

293
burgonya 1 kg
tojás 2 db
finomliszt 7 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek