Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lepény fokhagymás tejföllel

Lepény fokhagymás tejföllel
Lepény fokhagymás tejföllel
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szomszédasszonyomtól kaptam a receptet.

hozzávalók / 2 adag

lepény

fokhagymás tejföl

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hozzávalókat összegyúrjuk, lepényt formálunk belőle.
  2. Lisztezett sütőlapra helyezzük, addig sütjük, míg ha megrázzuk a tepsit, a lepények elmozdulnak a helyükről.
  3. A lisztet lekeféljük az aljáról, és tálaljuk.
  4. A tejfölt fokhagymával, apróra vágott szalonnával és sóval összekeverjük.
  5. A megsült lepényekre kenjük, és frissen fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 449
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GHelga

Mióta szakács: 2014.02.01.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: lángos
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kenyérlepény, házi lepény, lepény szalonnás fokhagymás tejföllel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1432
finomliszt 60 dkg
sütőpor 1 csomag
2 csipet
víz 5 dl
tejföl 175 g
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
füstölt szalonna 5 dkg