Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Light erdei gyümölcsleves

Light erdei gyümölcsleves
Light erdei gyümölcsleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Light, finom, frissítő, és gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyümölcsök lehetnek mirelitek is. 10 dkg málnát és 10 dkg epret leturmixolunk, vagy villával pürévé törünk.
  2. A gyümölcsöket -levükkel együtt- a pürével egy közepesen nagy fazékba rakjuk, felengedjük 2 liter vízzel, és elkezdjük főzni.
  3. A joghurtot az édesítőszerrel és a pudingporral simára keverjük.
  4. Mielőtt a leves forrni kezd, kiveszünk 1-2 merőkanál levet, és elkeverjük a pudingos-joghurtos keverékkel, majd folyamatos kevergetéssel a leveshez öntjük, és felforraljuk.
  5. Ha nem elég édes, tehetünk hozzá még édesítőt.
  6. Tálalhatjuk melegen is, de hidegen az igazi.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 7 404
elküldve: 1
receptkönyvben: 103
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Caren

Mióta szakács: 2012.11.22.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cukormentes gyümölcsleves, piros gyümölcsleves, joghurtos erdei gyümölcsleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

85
eper 25 dkg
málna 25 dkg
piros ribizli 10 dkg
áfonya 10 dkg
szeder 10 dkg
folyékony édesítőszer 5 ml
joghurt 1.5 dl
vaníliás pudingpor 0.3 tasak