Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lilahagymás burgonyasaláta 2.

Lilahagymás burgonyasaláta 2.
Lilahagymás burgonyasaláta 2.
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és könnyen, gyorsan elkészíthető saláta, akár ebédre, vacsorára.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük. Mikor megpuhult, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk és felkarikázzuk.
  2. Az olajból, ecetből, karikára vágott lilahagymából ízlés szerint cukorral, borssal és sóval, valamint vízzel öntetet készítünk. Ebbe tesszük bele a burgonyát.
  3. Tálaláskor paradicsommal díszítjük. A salátát önmagában, rántott hallal, vagdaltal vagy húspogácsával fogyasztjuk.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 940
elküldve: 1
receptkönyvben: 186
elkészítve: 12/16
Facebookon megjelent: -

szakács

zsumi

Mióta szakács: 2010.08.22.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

lilahagymás krumplisaláta, krumplisaláta lilahagymával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

trewq
trewq Wed, 2011-01-26 13:54

Egyszerű de igen jó recept !
Mi még teszünk bele egy kis puhára főzött, véhonyra karikázott (nem fás) zellergumót is !
Jó étvágyat ! :-))

251
burgonya 35 dkg
lila hagyma 2 közepes fej
paradicsom 1 db
napraforgó olaj 3 ek
ecet 1 ek
cukor 2 csipet
fehér bors 1 késhegynyi
0 ízlés szerint