Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lilahagymás-kukoricás farfalle

Lilahagymás-kukoricás farfalle
Lilahagymás-kukoricás farfalle
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maximum 15 perc alatt kész. Hétköznapi ebédnél más igényem nincs.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy magas falú serpenyőben felhevítjük az olajat. A sonkát felkockázzuk, mérsékelt lángon elkezdjük pirítani, hozzáadjuk a felkockázott lila hagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, tovább pirítjuk.
  2. Jöhet a kukorica, kicsit átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, tárkonnyal ízesítjük. Majd felöntjük a tejszínnel, egyet forraljunk rajta, és elzárjuk a lángot.
  3. Közben kifőzzük a tészta "al dente". A feta sajtot felkockázzuk.
  4. A szószt összekeverjük a tésztával, végül beleforgatjuk a feta sajtot is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 459
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
62 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

feta sajtos tészta, sonkás farfalle kukoricával, tejszínes tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

613
farfalle 500 g
feketeerdő sonka 150 g
lila hagyma 2 kis db
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 1 ek
csemegekukorica 285 g
habtejszín 200 ml
tárkony 1 kk
feta sajt 200 g