Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lilahagymás savanyú káposzta

Lilahagymás savanyú káposzta
Lilahagymás savanyú káposzta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kívántam a savanyú káposztát, de valami meleg és gyors vacsorára vágytam. A hűtőben előző napról ott lapult egy debreceni kisült zsírja....némi gondolkodás után, összeházasítottam őket. Nekem nagyon bejött :)

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Akár köretnek is megfelel húsok mellé. Én teljes kiőrlésű tönkölykenyeret pirítottam hozzá. Ha olajjal készítjük, akkor teljesen vega étel!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lilahagymát keresztben vékony szeletekre vágjuk.
  2. Az olajon vagy zsíron megfonnyasztjuk a hagymát.
  3. A tűzről félrehúzva megszórjuk a pirospaprikával.
  4. Rátesszük a káposztát is, lefedjük, és kb. 5 perc alatt megpároljuk.
  5. Szójajoghurttal vagy tejföllel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 563
elküldve: 0
receptkönyvben: 82
elkészítve: 0/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Puzsi

Mióta szakács: 2010.11.11.
85 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

savanyú káposztás egytálétel, savanyú káposzta lilahagymán párolva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

126
lila hagyma 0.5 közepes fej
savanyú káposzta 10 dkg
napraforgó olaj 1 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
szójajoghurt 2 ek