Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Linzer Anettól

Linzer Anettól
Linzer Anettól
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többféle lekvárral szoktam készíteni (barack, szilva és otelló lekvár), és inkább dupla adagot készítek, mert sokáig eláll. Egy nap kell hozzá, hogy megpuhuljon.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összegyúrjuk az összetevőket, és vékonyra nyújtjuk a tésztát.
  2. Sütés után összeragasztjuk őket, a végén porcukrozzuk. Lehetőleg zacskózzuk vagy dobozban tároljuk, hogy megtudjon puhulni.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 437
elküldve: 4
receptkönyvben: 106
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
alkalom: karácsonyi édességek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

linzer, lekváros linzer, linzer virágok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

572
finomliszt 50 dkg
tojás 2 db
margarin 25 dkg
porcukor 20 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 1 csomag