Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Linzer karika

Linzer karika
Linzer karika
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagyjuk egy éjszakát a megtöltött süteményeket állni. Másnapra még puhább lesz.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Jól összegyúrjuk a hozzávalókat.
  2. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk linzerformával. Ügyeljünk arra, hogy annyi legyen az alja, mint a lyukas teteje.
  3. Lekvárral töltjük meg.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 35
össznézettség: 62 987
elküldve: 3
receptkönyvben: 146
elkészítve: 14/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Beba konyha

Mióta szakács: 2014.07.27.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

linzer alaptészta, linzer

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pszilv
pszilv / pszilv Sun, 2016-12-18 15:16

Nagyon jó recept, köszönöm! A 12 éves fiam gond nélkül összedobja, és könnyen dolgozik a tésztával.

890
finomliszt 40 dkg
cukor 20 dkg
sütőpor 1 csomag
tojás 2 db
margarin 25 dkg
lekvár/ dzsem 10 dkg