Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lisztmentes diétás karfiollepényke

Lisztmentes diétás karfiollepényke
Lisztmentes diétás karfiollepényke
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt egy kis nyers karfiolom, nem szerettem volna kidobni, így kitaláltam ezt a receptet, mely egyszerű és nagyszerű. :-) Ovo vega és diétás, így nem kell a kalóriáktól sem tartani.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egy gyors vacsoraként savanyúsággal kiváló, vagy akár köretként hús és halételekhez.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyers karfiolt, hagymát és fokhagymát apróra aprítjuk.
  2. Hozzáadjuk a zabkorpát, sót, fűszereket és a felvert tojásokat. Az állagától függően az útifű maghéjjal besűrítjük, hogy ne legyen túl lágy a masszánk.
  3. Ezután belenyomkodjuk egy sütőformába, és ropogósra sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 897
elküldve: 5
receptkönyvben: 238
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

karfiollepény, zabos karfiollepény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

75
karfiol 1 kis db
fehér hagyma 1 közepes db
zabkorpa 4 ek
tojás 2 db
fokhagyma 2 gerezd
útifű maghéj 1 ek
majoranna 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint