Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ludaskása Klarixa konyhájából

Ludaskása Klarixa konyhájából
Ludaskása Klarixa konyhájából
100 perc / előkészület: 10 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a baromfiaprólékot. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az aprólékot, a zöldségeket megfőzzük húslevesnek, mikor elkészült kiszedjük a húst és a zöldségeket, majd kockára vágjuk a sárgarépát, a májat és a zúzát.
  2. A rizst megfőzzük a húslébe, mikor kész, hozzáöntjük a feldarabolt zöldségeket és az aprólékot. 
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 914
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Klarixa

Mióta szakács: 2012.04.29.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rizs kacsaaprólékkal, csirkeaprólék rizzsel, májas-zúzás kása

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

699
rizs 50 dkg
libaaprólék 30 dkg
csirkemáj 4 db
csirkezúza 4 db
sárgarépa 2 db
fehérrépa 1 db
vöröshagyma 1 db
bors 0 ízlés szerint
víz 1.5 l