Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lumumba

Lumumba
Lumumba
6 perc / előkészület: 1 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hütték kedvelt italának felturbózott Dr. Oetker receptje, ami végül növényi összetevőkre módosult ;-)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kakaóport egy kevéske rizstejjel, habverővel csomómentesre keverjük.
  2. A maradék tejet a cukorral felforraljuk.
  3. Belekeverjük a kakaót, és összemelegítjük. Levesszük a tűzről, és beletesszük a rumot.
  4. A tejszínt a vaníliacukorral kemény habbá verjük.
  5. A csokoládéitalt poharakba töltjük, rákanalazzuk a tejszínhabot, és megszórjuk az apróra vágott mályvacukorral.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 365
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
31 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
alkalom: karácsonyi receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: osztrák
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forró kakaó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

374
rizstej 1 l
cukrozatlan kakaópor 4 ek
nádcukor 4 ek
barna rum 8 ek
növényi habtejszín 200 ml
vaníliás cukor 1 csomag
pillecukor 4 db