Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mackó sajttal töltött gomba

Mackó sajttal töltött gomba
Mackó sajttal töltött gomba
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kicsit fel akartuk dobni a hagyományos rántott gombát, így megtöltöttük mackó sajttal. Azóta így készítjük! :)

hozzávalók / 2 adag

A gombához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombafejeket megmossuk, megpucoljuk, a szárát kitörjük, majd egy kicsit megsózzuk. A mackósajtról levesszük a csomagolást (bármilyen ízesítésű mackósajtot használhatunk), majd a kalapjába töltjük. Jól belenyomkodjuk a sajtot.
  2. Ha mindet megtöltöttük, akkor hagyományos módon bepanírozzuk (az alját lehet még egyszer: tojás és zsömlemorzsa), aztán forró olajban kisütjük.
  3. Rizzsel és salátával tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 177
elküldve: 0
receptkönyvben: 244
elkészítve: 19/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Manna

Mióta szakács: 2013.07.24.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kockasajttal töltött gomba, sajttal töltött rántott gomba, kockasajttal töltött gombafejek

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vicuska44
Vicuska44 Mon, 2014-10-06 10:55

Szeretném megkérdezni, hogy mit rontottam el, hogy nekem az összes kifolyt!? :(
Pedig duplán paníroztam az egész gombát, nem csak az alját. Nem szabadott volna megfordítani, hogy a sajtos felével legyen lefele a serpenyőben? Csak az egyik oldalát kellett volna sütni?

2038
gomba 10 nagy db
kockasajt 10 db
zsemlemorzsa 15 dkg
finomliszt 10 dkg
tojás 3 db
napraforgó olaj 3 dl