Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Madársaláta gránátalmás joghurt-dresszinggel

Madársaláta gránátalmás joghurt-dresszinggel
Madársaláta gránátalmás joghurt-dresszinggel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom gyümölcsös, enyhén savanykás, krémes saláta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A madársalátát megmossuk, majd salátacentrifugába tesszük és megpörgetjük.
  2. A gránátalmából egy tányér fölött a magokat egy kés nyelével kiveregetjük. A gránátalmalevet felfogjuk.
  3. A joghurtot elkeverjük a gránátalmalével (kb. 50 ml) és az ecettel. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.
  4. A madársalátát elosztjuk 2 salátás tányérra, megszórjuk a gránátalma magokkal, és meglocsoljuk a dresszinggel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 271
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gránátalmás madársaláta, joghurtos madársaláta, gránátalmamagos madársaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

75
madársaláta 80 g
gránátalma 0.5 db
joghurt 100 g
fehérborecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet